ukenru
v-odesi-stalisya-sutichki-z-derzhsluzhbovtsyami-do-politsiyi-dostavili-8-osib

В Одесі сталися сутички з держслужбовцями, до поліції доставили 8 осіб

 • 15912 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Між державними виконавцями та групою осіб в Одесі сталася штовханина, через що до відділення поліції доставили восьмеро учасників конфлікту. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Сьогодні, 5 грудня, представниками державної виконавчої служби проводилися заходи по виконанню рішення суду щодо опису майна в одному з приватних будинків на вулиці Педагогічній. На місці події знаходилася група осіб, які вчинили штовханину з державними виконавцями та агресивно перешкоджали виконанню ними законних повноважень", – йдеться в повідомленні.

Конфлікт локалізували. Для з’ясування обставин до відділення поліції було доставлено восьмеро його учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одеському суді сталися сутички, до поліції доставили 49 осіб

"Наразі відносно чотирьох з них складено протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, в Одесі на будмайданчику на місцевих мешканців, які виступають проти будівництва, і групу їхньої підтримки з-поміж представників громадських організацій напала група молодиків спортивної статури.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП