ukenru
v-merezhi-pokazali-yak-viglyad-maye-krimskiy-mist-naperedodni-vidkrittya

В мережі показали, який вигляд має Кримський міст напередодні відкриття

 • 20082 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Напередодні відкриття Кримського моста, яким окупанти з'єднають анексований півострів з материковою частиною Росії, будівельники почали бетонувати опори. Про це повідомляє УНН з посиланням на Уoutube Ігоря Корсакова.

Також будівельники взялися за фарбування прогонових арок Кримського мосту.

Як повідомляв УНН, Європейский союз засуджує спорудження Керченського моста без згоди України. Про це йдеться у заяві представника ЄС у закордонних справах і з питань політики безпеки Федеріки Могеріні.

"Європейський Союз засуджує спорудження Керченського моста без згоди України та обмеження, які це вже наклало на свободу навігації", - йдеться у заяві Могеріні.

Також Могеріні відзначила, що з часу нелегальної анексії Російською Федерацією ситуація з правами людини на Кримському півострові погіршується.

Також ЄС вкотре закликали негайно звільнити Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Миколу Семену, а також усіх тих, кого було ув’язнено і засуджено з порушенням міжнародного права.

"Європейський Союз залишається відданим ідеї повного дотримання своєї політики невизнання, у тому числі за допомогою обмежувальних заходів. ЄС знову закликає країни-члени ООН розглянути аналогічні заходи невизнання згідно з Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН № 68/262. Європейський Союз не визнає проведення Російською Федерацією виборів на Кримському півострові," - сказала вона.

Українські Національні Новини

Суспільство