v-malayziyi-stavsya-zsuv-gruntu-13-lyudey-zaginulo

У Малайзії стався зсув ґрунту: 13 людей загинуло

 • 541365 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. У малайзійському штаті Селангор стався зсув ґрунту. Відомо про 13 загиблих, інші залишилися під завалом. Про це повідомляє УНН з посиланням на Xinhua.

Деталі

За даними влади, щонайменше 13 людей загинули, а інші залишилися під завалом внаслідок зсуву, який стався в малайзійському штаті Селангор близько 2:00 за місцевим часом.

Керівник пожежно-рятувального департаменту штату Селангор Норазам Хаміс сказав, що ведуться пошуково-рятувальні роботи. 60 людей вдалося врятувати.

Зазначається, що національне агентство Малайзії з ліквідації наслідків стихійних лих пізніше повідомило в соціальних мережах, що імовірно 92 людини опинилися під завалом. 

Тим часом прем'єр-міністр Анвар Ібрагім наказав усім відповідним державним органам провести ретельні та систематичні пошуково-рятувальні роботи.

Наразі, за словами метеорологів, e країні очікується північно-східний мусон, який триває з листопада по березень із сильними дощами в кількох штатах, включаючи Селангор.

Доповнення

Щонайменше 27 людей загинули, коли зсув обрушився на дорогу на північному заході Колумбії, заблокувавши людей в автобусі та інших транспортних засобах. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Малайзії стався зсув ґрунту: 13 людей загинуло

     • 541365 переглядiв

    Дев'ятеро людей загинули в нових зіткненнях у Перу

     • 510545 переглядiв

    Донеччина: росіяни вбили ще сімох цивільних

     • 394954 переглядiв