v-kyievi-ta-dnipropetrovskii-oblasti-naibilshe-vymykaly-svitlo-v-yasno-natiaknuly-na-nespravedlyvyi-rozpodil

В Києві та Дніпропетровській області найбільше вимикали світло: в Yasno натякнули на несправедливий розподіл

 • 21509 переглядiв

Київ і Дніпропетровська область зазнали найбільших відключень, тоді як Одеса і Львів отримали послаблення. Гендиректор Yasno вказує на несправедливий розподіл електроенергії та очікує покращення ситуації на вихідних.

Сьогодні у Києві та Дніпропетровській області відключень електроенергії було чи не найбільше, а водночас для Одеси і Львова вдень скасували обмеження. Генеральний директор Yasno Сергій Коваленко натякнув на несправедливий розподіл електроенергії, передає УНН.

Деталі

Сьогодні перший день, коли "Укренерго" дали вказівку задіяти менше 4 черг одночасно.Ми вже бачимо дуже помітні сигнали, що не в усіх регіонах однаково задіюють обмеження. І це питання до відповідних контролюючих органів. Помітно, що і Київ, і Дніпропетровський регіон обмежують чи не найбільше. Якщо кажуть про справедливий розподіл по країні, так не має бути. Ми всі очікували покращення ситуації після виходу з ремонту одного атомного блока. Але столиця цього поки не відчула - чому так треба з‘ясовувати. Сьогодні для Одеси і Львова вдень скасували обмеження. Хочеться порадіти за них і трохи позаздрити. А ще хочеться дізнатися причини таких різних підходів до регіонів

 - написав Коваленко.

Він також наголосив, що цими вихідними спека, і споживання електроенергії мають спадати, тому обмеження будуть слабшими.

За прогнозами НЕК, вночі з 2 до 5 взагалі без відключень і весь день має бути без обмежень в світло-сірих зонах

- додав Коваленко.

Нагадаємо

Завтра в Україні графіки відключень стануть менш жорсткими, а з 02:00 до 05:00 світло вимикати взагалі не планують.

Популярні

Новини по темі

Ірина Фаріон у важкому стані - депутат

 • 13624 переглядiв

Roads by Porsche "проклав" туристичні маршрути Одещини

 • 14393 переглядiв