v-krimu-zrostaye-kilkist-areshtiv-ponad-20-politvyazniv-potrebuyut-negaynoyi-meddopomogi-tasheva

В Криму зростає кількість арештів, понад 20 політв'язнів потребують негайної меддопомоги – Ташева

 • 158310 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. 45 політв'язнів у тимчасово окупованому Криму мають хронічні проблеми зі здоров'ям, 21 з них потребують негайної медичної допомоги. Про це повідомила постійна представниця президента у Криму Таміла Ташева, пише УНН.

Цитата

«Кожного тижня, особливо після початку повномасштабної агресії росії в Україні, кількість політв’язнів в Криму збільшується. На цей час окупаційний режим незаконно утримує щонайменше 186 громадян України, приблизно 123 з них - кримські татари», - написала Ташева на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, кількість арештів в Криму зростає через активний опір, який чинять українські громадяни російським окупантам.

Також постійна представниця президента у Криму зазначила, що гостро стоїть питання відсутності доступу до медичного обслуговування політв’язнів.

«45 заручників мають хронічні проблеми зі здоров’ям, 21 з них потребують невідкладної медичної допомоги», - зауважила Ташева.

Вона згадала Джеміля Гафарова та Констянтина Ширінга, які загинули через жахливі умови ув'язнення та відсутність медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омбудсмен різко відреагував на російські репресії адвокатів в тимчасово окупованому Криму

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Олена Зеленська провела зустріч із представниками Google

     • 258083 переглядiв