ukenru
v-kitayi-cherez-koronavirus-zakrili-bilshe-polovini-zakladiv-starbucks

У Китаї через коронавірус закрили понад половину закладів Starbucks

 • 11518 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. У Китаї Starbucks закрив приблизно 4300 закладів, що становить понад половину зі всіх кафе цієї мережі в Піднебесній через смертельний коронавірус, що продовжує поширюватись. Про це повідомляє УНН із посиланням на CNN.

"Starbucks закрив більше половини своїх магазинів в Китаї, приблизно 4 300, оскільки смертельний коронавірус продовжує поширюватися в країні", - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що це тимчасовий захід, а компанія Starbucks продовжує контролювати години роботи магазинів. Ті магазини, що залишились відкритими, здійснюють доставку, але мають обмежене меню.

"Ми залишаємось оптимістами та відданими довгостроковим можливостям в Китаї", - сказав генеральний директор Starbucks Кевін Джонсон.

Він зазначив, що Starbucks турбується про здоров'я клієнтів та працівників і співпрацює з посадовцями, щоб допомогти стримувати вірус.

Вказано, що Китай є одним із провідних ринків для Starbucks, тому невідомо, як закриття магазинів вплине на бізнес компанії. Близько 10% доходів Starbucks отримував у Китаї. Акції компанії знизились після вівторка.

Вказано, що також в Китаї закрили свої заклади McDonalds – у п’яти містах, у яких введений карантин, а також KFC та Pizza Hut.

Нагадаємо, в Китаї через коронавірус закрили Діснейленд.

Українські Національні Новини

Суспільство