v-izrayili-zaginuli-schonaymenshe-11-amerikanskikh-gromadyan-ssha-nadavatime-rozviddani-dlya-zvilnennya-zaruchnikiv-bayden

В Ізраїлі загинули щонайменше 11 американських громадян, США надаватимуть розвіддані для звільнення заручників - Байден

 • 483721 переглядiв

Цитата

“На жаль, тепер ми знаємо, що серед загиблих було щонайменше 11 американських громадян, багато з яких знайшли другий дім в Ізраїлі”, - заявив Байден.

Він також зазначив, що американські громадяни досі залишаються зниклими безвісти, і США працює з ізраїльськими офіційними особами, щоб отримати більше інформації про їхнє місцезнаходження.

“Я доручив своїй команді працювати з ізраїльськими колегами над усіма аспектами питання із звільненням заручників, включаючи обмін розвідувальною інформацією та направлення експертів з різних відомств уряду Сполучених Штатів для консультацій з ізраїльськими колегами та надання їм порад щодо зусиль зі звільнення заручників”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія оборони Ізраїлю на ніч вдарила по понад 200 цілях у Газі

Американським громадянам, які наразі перебувають в Ізраїлі, Державний департамент надає консульську допомогу, а також оновлює повідомлення про безпеку. Для тих, хто бажає виїхати, як повідомляється, все ще доступні комерційні рейси та наземні варіанти.

“Ми пам'ятаємо біль від нападів терористів у себе вдома, і американці по всій країні об'єдналися проти цих злих актів, які знову забрали життя невинних американців. Це обурливо. І ми продовжимо демонструвати світові, що американський народ непохитний у своїй рішучості протистояти тероризму в усіх його формах. Сполучені Штати і Держава Ізраїль є нерозлучними партнерами. Сполучені Штати і надалі забезпечуватимуть Ізраїль усім необхідним для захисту себе і свого народу”,- зауважив Байден.

Доповнення

Білий дім заявив у понеділок, що після жахливих атак, які сталися минулими вихідними, немає наміру надсилати війська США в Ізраїль.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни завдали авіаудари біля трьох сіл на Харківщині

     • 573370 переглядiв

    Армія оборони Ізраїлю на ніч вдарила по понад 200 цілях у Газі

     • 677605 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 283 тисячі

     • 613830 переглядiв

    ФГВФЛ почав виплати сьомій черзі клієнтів банку «Конкорд»

     • 497447 переглядiв

    У небі над Україною збили 27 "шахедів"

     • 15494770 переглядiв