ukenru
v-izrayili-cherez-pandemiyu-zaprovadzhuyut-komendantsku-godinu-u-40-mistakh

В Ізраїлі через пандемію запроваджують комендантську годину у 40 містах

 • 25058 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. В Ізраїлі з 7-го вересня у 40 містах з високим рівнем захворюваності на COVID-19 вводиться комендантська година. Про це УНН повідомляє із посиланням на NEWSru.co.il.

"У неділю, 6 вересня, міністерська комісія з карантину проголосувала за введення обмежень на пересування громадян у вечірні та нічні години, а також за закриття навчальних закладів, за винятком закладів спеціальної освіти", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що карантинна "комендантська година" запроваджується у 40 "червоних" населених пунктах.

"Комендантська година" буде діяти з 19:00 до 5:00 наступного дня. У вечірній і нічний час у містах, із затвердженого списку, будуть закриті всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. Продуктові магазини, аптеки і установи системи охорони здоров'я продовжать працювати. Рішення кабінету набирає чинності у понеділок, 7 вересня", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, в Єрусалимі тисячі ізраїльтян протестували у суботу проти прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, звинувачуючи його у корупції на фоні пандемії коронавірусу та вимагаючи його відставки.

Українські Національні Новини

Здоров'я