v-ispaniyi-vpershe-za-dva-misyatsi-za-dobu-pomerlo-menshe-100-osib-z-koronavirusom

В Іспанії вперше за два місяці за добу померло менше 100 осіб з коронавірусом

 • 9692 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Вперше за два місяці в Іспанії протягом однієї доби було зареєстровано менше 100 нових смертей, пов'язаних з викликаною коронавірусом хворобою COVID-19. Про це повідомляє УНН з посиланням на AFP і DW.

Згідно з опублікованими в неділю, 17 травня, даними органів охорони здоров'я, впродовж останніх 24 годин померли 87 осіб, у яких було підтверджено COVID-19.

Максимальна кількість померлих від COVID-19 протягом однієї доби, зафіксована в Іспанії на піку епідемії на початку квітня - 950 осіб. Утім, самі іспанські чиновники визнають, що нинішній рекордно низький показник смертності часткового може пояснюватися традиційними для вихідних деякими запізненнями з наданням статистичних даних.

Іспанія - одна з країн, що найбільше постраждали від пандемії COVID-19 у світі. За даними іспанського міністерства охорони здоров'я, натепер у цій країні померло 27,6 тисячі осіб з діагнозом COVID-19. Медиками підтверджено більше 231,3 тисячі випадків інфікування коронавірусом.

З наступного тижня для 70 відсотків іспанців настане деяке пом'якшення запроваджених раніше суворих обмежень.

Нагадаємо, від COVID-19 у світі одужало майже 1,7 млн осіб, Бразилія обігнала Іспанію та Італію за кількістю інфікованих.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Стало відомо, де завершить сезон голкіпер Лунін

     • 11245 переглядiв

    Індія подовжила карантин до кінця травня

     • 13459 переглядiв

    Український баскетболіст через травму впав у кому

     • 10678 переглядiв