ukenru
v-indoneziyi-poboyuyutsya-scho-litak-lion-air-zatonuv-pislya-padinnya

В Індонезії побоюються, що літак Lion Air затонув після падіння

 • 12864 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Деякі речі були виявлені на поверхні моря неподалік від Караванга, що на індонезійському острові Ява, після аварії літака Lion Air, який здійснював рейс JT 610. В Індонезії побоюються, що пасажирський літак затонув. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

За повідомленнями офіційних осіб, літак з 189 людьми на борту, як вважають, затонув після того, як впав в море біля індонезійського острова Ява в понеділок, невдовзі після зльоту зі столиці.

Пошуково-рятувальне агентство Індонезії підтвердило катастрофу літака Lion Air, JT610, додавши, що з ним були втрачено зв'язок через 13 хвилин після зльоту, а з буксира, який залишав порт столиці, бачили, що він впав.

"Ми ще не знаємо, чи є ті, хто вижив... Ми сподіваємося, ми молимося, але ми не можемо підтвердити", - сказав на прес-конференції очільник агентства Мухаммад Сяугі, додавши, що з аварійного передавача літака не надходило сигналу лиха.

Він повідомив, що такі предмети, як навушники і рятувальні жилети, були виявлені у водах на глибині від 30 метрів до 35 метрів, де з літаком, ідентифікованим службою повітряного спостереження Flightradar 24 як Boeing 737 MAX 8, втратили зв'язок.

Як повідомляв УНН, про аварію літака Lion Air стало відомо в понеділок, 29 жовтня. Він зник з радарів через 13 хвилин польоту. За даними видання Straitstimes, на борту перебували близько 188 пасажирів, у тому числі двоє новонароджених і одна дитина, і сім членів екіпажу.

Пізніше в Індонезії виявили місце падіння пасажирського літака Boeing 737 MAX 8 авіакомпанії Lion Air.

Українські Національні Новини

Новини Світу