ukenru
v-avtomobili-na-oboloni-znayshli-zbroyu-i-patroni

В автомобілі на Оболоні знайшли зброю і патрони

 • 9033 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. В Оболонському районі Києва в автомобілі виявили зброю і патрони. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації столичної поліції.

"Під час патрулювання наряд полку поліції особливого призначення №1 отримав повідомлення, що на проспекті Мінському в автомобілі "Форд Скорпіо" перебуває чоловік зі зброєю. Поліцейські зупинили транспортний засіб та помітили, що водій почав нервувати", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду автівки правоохоронці знайшли пістолет, магазин та набої. При цьому, дозвільних документів, як уточнили в поліції, на зброю у чоловіка не було. Знайдене вилучили і направили на відповідну експертизу.

Також поліцейські встановили особу водія.

"Ним виявився 32-річний уродженець Київської області, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців", - зазначили в поліції.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області засудили чоловіка, який зберігав у себе на подвір’ї тротилові шашки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП