ukenru
v-avstraliyi-znayshli-dviynika-pikachu

В Австралії знайшли "двійника Пікачу"

 • 10393 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. В Австралії було знайдено опосума-альбіноса із золотистим відтінком шерсті через рідкісну генетичну мутацію. Про це інформує австралійська громадська організація "Landcare Victoria" у Twitter, передає УНН.

"Тварина відноситься до виду "лисий кузу" або "опосум щіткохвостий". Її шерсть має не сірий або коричневий відтінок, а золотистий. Це пов'язано із високим рівнем пігменту меланіну", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запустили соціальну рекламу про тварин, яких більше не існує 

Як відомо, довжина тіла опосумів становить від 32 до 58 сантиметрів, а хвоста - від 24 до 40 сантиметрів, причому самці бувають набагато більші за самок. Іншими особливостями "листоподібних опосумів" є довгі вуха і вузька морда. Вони живуть на деревах, ведуть нічний спосіб життя, харчуються листям, ягодами, фруктами.

Після публікації фотографії тварини, користувачі соцмереж відзначили його схожість з персонажем ігр та мультсеріалу про покемона Пікачу.

Нагадаємо, раніше в Уганді виявили мавп-мутантів - чверть приматів в одному з регіонів народжується без ніздрів, пальців, з розщепленим піднебінням і недостатньою пігментацією шерсті. 

Українські Національні Новини

Новини з соцмереж