v-arizoni-zaareshtuvaly-cholovika-za-nibyto-pohrozy-trampu

В Арізоні заарештували чоловіка за нібито погрози Трампу

 • 9748 переглядiв

66-річного Рональда Сивруда заарештували в Арізоні за погрози вбивством Дональда Трампа в соцмережах. Арешт відбувся напередодні візиту Трампа в цей район, де він виступив з промовою про імміграцію.

66-річного американця Рональда Сивруда заарештували після того, як його активно розшукувала влада Арізони за погрози на адресу Дональда Трампа в соціальних мережах.

Пише УНН із посиланням на Fox News.

Після кількох годин пошуків влада Арізони, штату на півдні США, заарештувала цього четверга, 22 серпня, Рональда Сивруда, 66-річного чоловіка, якого звинувачують у погрозах вбивством Дональду Трампу в кількох повідомленнях, опублікованих у мереж.

За даними правоохоронців, у середу був опублікований черговий пост із погрозами проти Трампа. В офісі шерифа заявили, що "виявлення цієї особи було пріоритетним завданням", враховуючи візит Трампа в цей район.

Трамп заявив, що "повернеться" на місце замаху в жовтні13.08.24, 06:01

Сивруда "взяли під варту без інцидентів" за двома пунктами звинувачення у погрозах, пов’язаних із публікаціями в соціальних мережах, інформує шерив.  

Довідка

66-річного чоловіка розшукували за кількома ордерами, в тому числі за звинуваченнями у водінні в нетверезому стані, втечі з місця аварії та нереєстрації як сексуального злочинця, йдеться в прес-релізі шерифа у Facebook.

Трамп відреагував на розшук в Арізоні підозрюваного, якого звинувачують у погрозах вбивством.

"Я не чув про це. Ймовірно, вони хочуть приховати це від мене", - сказав Трамп, коли його попросили відповісти на розшук. "Дякую, що сказали мені. Давайте забиратися звідси, прямо зараз", - пожартував Трамп.

Погрози Трампу

Загроза життю колишнього президента Трампа виникла після спроби вбивства кандидата в президенти від Республіканської партії під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, минулого місяця.

Колишній президент провів свій перший відкритий мітинг у середу після спроби вбивства, виступаючи за стіною з куленепробивного скла на трибуні в Ешборо, штат Північна Кароліна.

Цього четверга, 22 серпня, Дональд Трамп виступив в окрузі Кочіз на тему імміграції в одногодинній промові.

Кампанія Гарріс в липні зібрала в 4 рази більше коштів, ніж кампанія Трампа22.08.24, 10:38

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Арізоні заарештували чоловіка за нібито погрози Трампу

     • 9748 переглядiв