ukenru
v-amerikanskomu-komediynomu-shou-vismiyali-istoriyu-z-impichmentom-trampa-cherez-ukrayinu

В американському комедійному шоу висміяли історію з імпічментом Трампа через Україну

 • 22944 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Скетч комедійного телешоу Saturday Night Live відкрив 45-й сезон пародією на Дональда Трампа, який зіткнувся з процедурою імпічменту у зв'язку з його ймовірними спробами тиску на Президента України Володимира Зеленського, передає УНН.

Так, до ролі Трампа в шоу повернувся актор Алек Болдуін. У скетчі він активно намагається дати раду щодо ситуації, що склалася у відомих політичних та медійних фігур. Насамперед він звертається до свого особистого адвоката Руді Джуліані, якого грає Кейт Маккіннон.

"Мене притягують до імпічменту. Це найбільший президентський харрасмент всіх часів", - говорить Болдуін в образі Трампа.

"Ніхто не збирається дізнаватися про наші незаконні сторонні відносини з Україною. Або як ми намагалися приховати ці сторонні дії. Або як ми намагалися приховати їх приховування", - відповідає "Джуліані".

"Де ти зараз?" - запитує "Трамп", на що "Джуліані" відповідає: "Я на CNN".

"Трамп", зруштою, звертається за порадою до актора, який грає роль північнокорейського лідера Кім Чен Ина, до "Каньє Уеста", а також нібито намагається звалити відповідальність на актора, який зображує віце-президента США Майка Пенса.

Нагадаємо, процедура імпічменту була запущена на грунті тверджень про те, що Трамп в липневій телефонній розмові тиснув на Зеленського з метою спонукати Київ побічно допомогти главі вашингтонської адміністрації переобратися на другий термін в 2020 році. Американський лідер нібито домагався початку розслідування дій сина колишнього американського віце-президента Джозефа Байдена в Україні в обмін на надання фінансової та військової допомоги Вашингтона Києву.

У вівторок спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила на підставі таких підозр про початок процедури імпічменту республіканця Трампа. Демократ Байден вважається найбільш ймовірним конкурентом Трампа на майбутніх в наступному році в США виборах.

Білий дім оприлюднив розшифровку телефонної розмови, в якій, зокрема, Трамп згадав розслідування проти свого політичного опонента Джо Байдена. Ще пізніше в Конгресі опублікували текст скарги інформатора на розмову Трампа із Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика