ukenru
uryad-vidiliv-ponad-400-mln-na-rozvitok-malogo-biznesu

Уряд виділив понад 400 млн грн на розвиток малого бізнесу

 • 419748 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Кабінет Міністрів України в межах програми "єРобота" виділив нові гранти для малого бізнесу на загальну суму 400,5 мільйонів гривень. Про це пише УНН з посиланням на сайт Міністерства економіки.

Цитата

"Підтримка бізнесу, зокрема мікро- та малого, є одним із ефективних інструментів для відновлення економіки. Сьогодні Уряд виділив додаткові кошти на розвиток малого бізнесу в сільському господарстві, будівництві, транспортній, освітній, науковій галузях та ін. Така підтримка передбачає створення понад 2 тисяч робочих місць", - заявила перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Деталі

Зазначається, що 253 мільйони гривень спрямують на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства, тепличного господарства та створення або розвиток власного бізнесу.

Ще 147 мільйонів підуть на створення або розвиток власного бізнесу у таких сферах як сільське, лісове та рибне господарство, переробна промисловість, водопостачання, будівництво, транспорт, професійна, наукова та технічна діяльність, освіта, охорона здоров'я, мистецтво, спорт та інше.

Нагадаємо

З листопада в Україні запустили офіційний сайт програми "єРобота".

Українські Національні Новини

Політика