uriad-zapuskaie-proiekt-z-nadannia-hazu-v-balonakh-yak-humanitarnoi-dopomohy-v-yakykh-oblastiakh-diiatyme

Уряд запускає проєкт з надання газу в балонах як гуманітарної допомоги: в яких областях діятиме

 • 13757 переглядiв

Кабмін запускає експериментальний проєкт для жителів 4 областей, які отримуватимуть газ у балонах як гуманітарну допомогу. Місцева влада збиратиме заявки від громадян та передаватиме їх газорозподільчим мережам.

Кабінет міністрів запустить експериментальний проєкт для жителів Донецької, Сумської, Харківської та Херсонської областей, завдяки якому вони отримуватимуть газ у балонах як гуманітарну допомогу. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

"Забезпечуємо людей скрапленим газом. Для жителів Донецької, Сумської та Харківської областей діятиме експериментальний проєкт, завдяки якому вони отримуватимуть газ у балонах як гуманітарну допомогу. Місцева влада збиратиме заявки від громадян та передаватиме їх газорозподільчим мережам. Особлива увага до ветеранів, багатодітних родин, одиноких людей, до людей з інвалідністю та малозабезпечених", - сказав Шмигаль.

Доповнення

Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук уточнив, що експериментальний проєкт також діятиме на території Херсонської області.

Нагадаємо

Національний Банк прогнозує поступове підвищення акцизів та тарифів на послуги ЖКГ, ймовірно, це відбудеться у 2025 році.

Популярні

росіяни завдали удару по центру Харкова - ОВА

 • 57652 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 61712 переглядiв

Новини по темі

Удар рф по Харкову: щонайменше пʼять постраждалих

 • 20582 переглядiв

ВРП звільнила суддю Верховного Суду Князєва

 • 29081 переглядiв