ukriplennya-armiyi-rf-na-luganschini-maloefektivni-britanska-rozvidka

Укріплення армії рф на Луганщині малоефективні – британська розвідка

 • 361714 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Укріплення, які будують російські військові навколо міста Сватове Луганської області, малоефективні в сучасних війнах. Про це у твітері повідомила розвідка міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Розвідники зазначили, що протягом останніх тижнів російська армія докладала значних зусиль для будівництва великих оборонних позицій уздовж лінії фронту. Як повідомили, імовірно, росіяни зосередилися на північному секторі навколо Сватового.

"Російські споруди відповідають традиційним військовим планам укріплення, які майже не змінилися з часів Другої світової війни. Такі конструкції, ймовірно, вразливі до сучасних високоточних ударів", – ідеться у повідомленні.

Будівництво основних оборонних ліній є ще одним показником повернення росії до позиційної війни, від якої більшість сучасних західних збройних сил відмовилися, додали у британській розвідці.

Нагадаємо

ГУР повідомило, що у тимчасово окупованому Криму російські загарбники готуються до висадки українського десанту – вздовж берега вони риють окопи і встановлюють "зуби дракона".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Полтава залишилася без електроенергії - мер

     • 655132 переглядiв

    На тлі атаки ворога у дорозі затримуються вже 17 поїздів

     • 349202 переглядiв

    Понад 60 ракет випустили росіяни по Україні - Повітряні сили

     • 16406191 переглядiв

    Голова облради підтвердив роботу ППО на Вінниччині

     • 365351 переглядiв

    На Київщині збили російську ракету. Поліція виявила уламки

     • 465592 переглядiв