ukrenergo-vidnovili-robotu-energoobyekta-pislya-poshkodzhen-pid-chas-masovanoyi-raketnoyi-ataki

Укренерго: відновили роботу енергооб'єкта після пошкоджень під час масованої ракетної атаки

 • 190569 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Роботу енергооб'єкта, який зазнав пошкоджень під час масованої ракетної атаки 21 вересня, відновлено. Сьогодні є імпорт зі Словаччини та експорт до Словаччини та Молдови. Про це інформує УНН з посиланням на НЕК "Укренерго".

Цитата

"Відновлено роботу енергооб’єкта, який зазнав пошкоджень під час масованої ракетної атаки 21 вересня", - сказано у повідомленні.

Деталі

Як зазначається, вчора вранці було зафіксовано короткотермінове відключення високовольтної повітряної лінії на Дніпропетровщині.

Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 411 населених пунктів. Через обстріли є нові пошкодження мереж в прифронтових районах: Донеччини, Дніпропетровщини, Харківщини, Херсонщини. 

У четвер, 21 вересня, вечірній максимум споживання був на 0,7% нижче, ніж у середу, 20 вересня. Для збалансування енергосистеми обмежувалася робота генерації з ВДЕ з 12:15 до 13:20. Триває планова ремонтна кампанія.

Сьогодні, як повідомляється, є імпорт електроенергії зі Словаччини. Загальний обсяг 562 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 200 МВт.

Експорт сьогодні здійснюється у Словаччину та Молдову. Загальний обсяг 4 807 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 398 МВт.

Нагадаємо

У ніч на 21 вересня росія вперше за осінь атакувала енергетичний об'єкт, за словами міністра енергетики України Германа Галущенка.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Кіпер скасував денні обмеження руху вантажівок на Одещині

     • 145306 переглядiв

    FAVBET визнано компанією з кращою корпоративною культурою

     • 372930 переглядiв