ukrayinska-aviatsiya-za-dobu-16-raziv-vdarila-po-pozitsiyakh-voroga-genshtab

Українська авіація за добу 16 разів вдарила по позиціях ворога – Генштаб

 • 261736 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогу 16 ударів. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

Зокрема, під ураження потрапили 4 пункти управління, 8 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 позиції засобів протиповітряної оборони противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника.

Водночас, окупанти завдали 3 ракетних та 10 авіаційних ударів по критичні інфраструктурі. Від цього постраждали райони населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Також триває формування російсько-білоруського угруповання військ на території республіки білорусь. Зберігається загроза завдання противником авіаційних ударів із застосуванням ударних БпЛА з території та повітряного простору цієї країни.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 77 170 осіб, 2786 танків, 278 літаків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Як правильно зберігати воду: українцям дали поради

     • 621778 переглядiв

    Китай грає в "агресивні ігри" з демократією Канади - Трюдо

     • 404501 переглядiв