ukenru
ukravtodor-zapevnyaye-scho-proyizd-osnovnimi-dorogami-zabezpecheno

Укравтодор запевняє, що проїзд основними дорогами забезпечено

 • 6436 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами на ділянках доріг, де є загроза виникнення ожеледиці. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 8:00 год 14 грудня місцями невеликий сніг спостерігається у західних, центральних областях, а також у Київській та Дніпропетровській областях, місцями дощ у Херсонській області", - повідомили у відомстві.

Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -2 до 0°.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами на ділянках доріг, де є загроза виникнення ожеледиці", - додали у Укравтодорі.

Стан покриття на автодорогах державного значення, як вказали у дорожньому відомстві, в більшості областей мокре, на заході - засніжене, у Сумській області – місцями ожеледиця.

"На перевальних ділянках доріг йде сніг. Температура повітря -5-2°С. Стан покриття мокре, на перевалах Івано-Франківської області - засніжене", - зазначили у Укравтодорі.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 912 одиниць техніки та 1418 робітників, в черговому режимі – 796 одиниць техніки та 1331 робітників.

Нагадаємо, дорожнє покриття на перевалах в Івано-Франківській області наразі засніжене.

Українські Національні Новини

Суспільство