ukrainski-posolstva-aktyvno-pratsiuiut-nad-zaluchenniam-dopomohy-u-vidnovlenni-okhmatdytu-kuleba

Українські посольства активно працюють над залученням допомоги у відновленні "Охматдиту" - Кулеба

 • 36063 переглядiв

Посольства України в різних країнах світу працюють над залученням допомоги для відновлення зруйнованих приміщень та обладнання дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, яка постраждала від російських обстрілів.

Українські посольства по світу працюють над залученням допомоги у відновленні зруйнованих приміщень та обладнання "Охматдиту". Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Говорив вчора з міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком і запевнив його, що МЗС готове надавати будь-яке, абсолютно будь-яке сприяння для вирішення тих проблем, які постали у зв’язку з руйнуванням лікарні "Охматдит". Ми домовилися, що кожен запит МОЗ буде направлятися до нас і ми його максимально будемо відпрацьовувати. Вже наші посольства працюють максимально над залученням допомоги для відновлення зруйнованих приміщень, для відновлення обладнання, яке потрібно для того, щоб максимально швидко відновилися можливості для лікування і операцій діток в "Охматдиті", - сказав Кулеба.

Він запевнив, що Україна зробить все, щоб якнайшвидше відновити стабільну роботу цієї унікальної лікарні, про яку знають всі в Україні.

Нагадаємо

Президент України Зеленський анонсував ще 300 мільйонів на реконструкцію дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, яка постраждала від російських обстрілів.

Популярні

Новини по темі

"Охматдит" ми відновимо, буде ще 300 мільйонів - Зеленський

 • 24408 переглядiв