ukrainski-cherlidery-triumfuiut-na-chempionati-yevropy-zdobuvshy-5-zolotykh-medalei

Українські черлідери тріумфують на чемпіонаті Європи, здобувши 5 золотих медалей

 • 21672 переглядiв

Українська збірна з черлідингу виборола п'ять золотих медалей на чемпіонаті Європи в Норвегії, ставши найкращою у медальному заліку. Про це повідомляє Федерація черлідингу України, передає УНН.

Деталі

Українська збірна з черлідингу здобула вражаючий успіх на чемпіонаті Європи, що відбувся у Норвегії. Спортсмени привезли додому п'ять золотих медалей, ставши найкращими у медальному заліку змагань.

Серед фристайл-дуетів блискучу перемогу здобули Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва. Їхній тріумф забезпечив їм ліцензію на Всесвітні ігри-2025.

Юніорський фристайл-дует у складі Дарʼї Репей та Аріни Пінчук також став чемпіоном Європи. Додаткове золото у юніорському хіп-хоп дуеті вибороли Дарʼя Репей та Катерина Догарєва.

Не залишились без нагород і юнацькі команди: фристайл-команда та юніорська джаз-команда здобули звання чемпіонів Європи.

У збірній виступали представниці різних клубів, зокрема Secret (Одеса), Lviv Angels (Львів), CheerNika (Київ), Junior Sport (Київ), Kalibri (Харків), Spartak (Полтава), Diamond (Полтава), Cherry Dance (Покровськ) та Altair (Покровськ).

Українські плавці завоювали "срібло" і "бронзу" в заключний день Чемпіонату Європи з водних видів спорту24.06.24, 02:17

Популярні

Новини по темі

На Київщині велосипедист загинув у ДТП

 • 20068 переглядiв