ukraina-ta-indiia-pohodyly-dokumenty-pro-spivpratsiu-u-4-sferakh

Україна та Індія погодили документи про співпрацю у 4 сферах

 • 15162 переглядiв

Під час візиту прем'єр-міністра Індії до Києва погоджено документи про співпрацю в медичній, аграрній, гуманітарній та культурній сферах. Зеленський подякував за участь Індії у Саміті миру та обговорив стратегічне партнерство.

Україна та Індія погодили чотири документи про співпрацю в медичній сфері, аграрній, гуманітарній та культурній. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на зустрічі із прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді, передає УНН.

Деталі

Питання закінчення війни і справедливого миру для України - це пріоритет. Ми провели нещодавно перший інавгураційний Саміт миру. Я хочу подякувати за те, що Індія була присутня на цьому саміті і сьогодні обов'язково однією з тем буде саме Саміт миру, як ми можемо просуватися в цьому напрямку . Ми дуже чекаємо, що Індія зможе долучитися до спільного комюніке інавгураційного саміту (...). Погодили чотири документи в цей історичний візит прем'єр-міністра Моді між Україною та Індією. Це медична сфера, це співпраця в аграрному напрямку, це гуманітарні відносини, це культура. І підготовлена спільна заява за змістом візиту прем’єр-міністра щодо розбудови стратегічного партнерства між нашими країнами

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський підтвердив зустріч з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді у Києві. Два лідери вшанували пам’ять дітей, життя яких забрала російська агресія.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна та Індія погодили документи про співпрацю у 4 сферах

     • 15162 переглядiв

    Суд продовжив арешт судді Тандира до 21 жовтня

     • 7678 переглядiв

    В Instagram можна буде додати уривок пісні до профілю

     • 19944 переглядiв