ukraina-posylyt-prodovolchu-bezpeku-zavdiaky-uchasti-v-orhanizatsii-silskohospodarskoho-rozvytku-nardep

Україна посилить продовольчу безпеку завдяки участі в організації сільськогосподарського розвитку – нардеп

 • 24219 переглядiв

Верховна Рада ратифікувала договір про приєднання України до міжнародної організації сільськогосподарського розвитку. Це дозволить залучити фінансові ресурси та розвинути технології в агросфері, посиливши продовольчу безпеку країни.

Залучення фінансових ресурсів і розвиток технологій в агросфері – все це можливо завдяки тому, що Україна ратифікувала міжнародний договір організації сільськогосподарського розвитку.

Пише УНН із посиланням на повідомлення Голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко в ефірі телемарафону.

Деталі

Сьогодні ратифікували договір про приєднання України до міжнародної організації сільськогосподарського розвитку.

Подію, в ефірі телеканалу "Рада", прокоментував Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.

Законопроект полягає у тому, що ми ратифікуємо міжнародний договір про приєднання України до міжнародної організації сільськогосподарського розвитку. Це надзвичайно важливо, оскільки е дозволить залучити додаткові фінансові ресурси у розвиток сільського господарства в Україні. Це також дозволить розвивати інноваційні технології, пов’язані з сільським господарством. Також тут має величезне значення те, що йдеться про посилення продовольчої безпеки. Як в Україні, так і в цілому у світі. Тобто Україна, завдяки своїй участі в цій важливій міжнародній організації отримає додаткові важелі та можливості, які сприятимуть посиленню міжнародної продовольчої безпеки.

- сказав він. 

Нагадаємо

Вартість розмінування сільськогосподарських земель готовий покрити уряд

Ігор Тележніков

Економіка

    Популярні

    Новини по темі