ukraina-otrymaie-dalekobiini-artyleriiski-snariady-vid-rheinmetall-u-2024-rotsi

Україна отримає далекобійні артилерійські снаряди від Rheinmetall у 2024 році

 • 29727 переглядiв

У 2024 році Україна отримає партію артилерійських боєприпасів з дальністю стрільби до 100 кілометрів від німецької збройової компанії Rheinmetall.

Україна отримає значну партію артилерійських боєприпасів від німецького збройного концерну Rheinmetall у 2024 році. Про це повідомляє Handelsblatt, передає УНН.

Деталі

На заході, організованому Асоціацією ділових журналістів у Дюссельдорфському промисловому клубі, генеральний директор німецької збройної компанії Rheinmetall Армін Паппергер оголосив, що Україна отримає прототипи артилерійських снарядів дальністю до 100 кілометрів.

Також Паппергер підкреслив, що Rheinmetall переключає свою увагу з виробництва танків на артилерійські боєприпаси, оскільки попит на танки невеликий.

Крім того, Паппергер вважає, що західний світ не готовий до повномасштабної війни і відзначив зменшення потужностей з виробництва артилерійських боєприпасів в Європі та США.

Додамо

Зазначено, що до початку російського вторгнення в Україну компанія Rheinmetall виробляла близько 70 000 снарядів на рік, але цього року планується поставити 700 000, удесятеро більше.

Rheinmetall передасть Україні 20 бойових машин Marder09.04.24, 13:52

Популярні

Новини по темі

Виявлено загрозу застосування балістичного озброєння

 • 55991 переглядiв