ukraina-maie-vzhe-5-ukladenykh-kontraktiv-pro-stvorennia-spilnykh-pidpryiemstv-z-vyrobnytstva-zbroi-shmyhal

Україна має вже 5 укладених контрактів про створення спільних підприємств з виробництва зброї - Шмигаль

 • 24683 переглядiв

Україна підписала 5 угод про спільне виробництво озброєнь із західними компаніями і очікує, що до 2024 року в Україні буде створено ще десятки таких підприємств для посилення вітчизняного оборонного виробництва.

Україна уклала вже 5 договорів про спільне виробництво озброєння з провідними компаніями світу. У 2024 році таких підприємств буде створено десятки. Про це під час пресконференції заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Деталі

Звичайно ми дуже плідно співпрацюємо з лідерами виробництва озброєнь світу. Уже можемо говорити про 5 укладених контрактів і створення 5 спільних підприємств в Україні у співпраці з західними виробниками озброєння, нашими партнерами. Ця робота продовжується. Цих підприємств будуть десятки

 - сказав Шмигаль

Він зазначив, що деякі підприємства Україна з партнерами створює непублічно, щоб забезпечити їхню безпеку.

Відомі компанії виробників зброї розглядають сьогодні можливість бути присутніми в Україні, укладати контракти, створювати спільні підприємства і виробляти тут зброю, складати тут окремі елементи і проводити ремонтні кампанії. Це для нас звичайно пришвидшить логістику і посилить нашу безпекову складову

- наголосив прем’єр.

Нагадаємо

Український бізнес та ринок готові виробляти більше, ніж мільйон дронів, на що у цьому році було виділено понад 40 млрд гривень.

Популярні

Новини по темі

Над Дніпровським районом збили ворожу ракету Х-59

 • 24634 переглядiв

Справа Пашинського: суд залишив під вартою бізнесмена Тищенка

 • 23888 переглядiв