ukraina-atakuvala-nyzku-elektropidstantsii-v-kurskii-oblasti-rf-henshtab

Україна атакувала низку електропідстанцій в курській області рф - Генштаб

 • 25708 переглядiв

Сили оборони України атакували тягові електропідстанції в Курській області РФ. Удари спричинили перебої з електропостачанням у кількох районах та націлені на підрив воєнно-економічного потенціалу ворога.

Днями Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах ворога на території рф. Зокрема уражено низку тягових електропідстанцій в Курській області. Про це заявили у Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі

 Наявна інформація про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області 

- заявили у Генштабі.

У відомстві наголошують, що удари завдали сили і засоби Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України (ЦСО "А" СБУ) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

У Генеральному штабі наголошують, що російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ.

Зазначається, що вказані об’єкти, поміж іншим забезпечують функціонування залізниці рф, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу 

- підсумували у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо

У російському Краснодарі жителі вимагають відновити постачання електроенергії та води. Масові відключення відбуваються також в інших південних регіонах росії та окупованому Криму.

Популярні

Новини по темі

Прем'єрка Італії обговорила ситуацію в Україні лідером КНР

 • 13580 переглядiв

МЗС радить українцям утриматись від поїздок до Лівану

 • 14016 переглядiв