uhorska-storona-povidomyla-pro-zatrymannia-transportnoho-zasobu-ta-32-hromadian-ukrainy-demchenko

Угорська сторона повідомила про затримання транспортного засобу та 32 громадян України – Демченко

 • 21219 переглядiв

32 громадянина України незаконно перетнули українсько-угорський кордон на автомобілі з чорними номерними знаками, який пізніше був затриманий угорськими прикордонниками.

Сьогодні, 32 громадяни України незаконно перетнули українсько-угорський кордон із чорними номерними знаками, угорські прикордонники повернули їх назад. Зараз проводяться усі необхідні перевірки для подальшого рішення ситуації. Про це у понеділок в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає УНН.

Щодо незаконного перетину кордону групою осіб з використанням транспортних засобів зараз триває необхідна перевірка. Рух автівки ми зафіксували за допомогою технічних засобів, в подальшому прикордонний наряд виявив сліди від автівки в бік Угорщини. Через деякий час угорська сторона повідомила про затримання транспортного засобу та 32 громадян України. Приналежність транспортного засобу до військових формувань - не підтвердилось, хоча і фіксувалось, що на транспортному засобі були чорні номерні знаки.

- заявив посадовець. 

За словами Демченко, прикордонники Мукачівського прикордонного загону на ділянці якого це відбулося, затримали кількох чоловіків, які можливо, причетні до переміщення осіб через кордон.

Зараз з ними проводяться всі необхідні фільтраційно-перевірочні заходи, для того щоб в подальшому прийняти необхідні рішення

- додав він.

Нагадаємо

Після того, як уряд змінив правила перебування у прикордонні, громадяни мають отримувати відповідний дозвіл в органах Держприкордонслужби. У Службі нагадують, що порядок передбачає видачу фізичним та юридичним особам дозволів на в'їзд, перебування, проживання, провадження робіт.

Ірина Колеснік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Братам Медведчука і Козака повідомлено про підозру - СБУ

     • 21307 переглядiв