udar-rf-po-odesi-sytuatsiia-na-poli-boiu-ta-paket-dopomohy-dlia-ukrainy-yermak-pohovoryv-iz-radnykom-baidena

Удар рф по Одесі, ситуація на полі бою та пакет допомоги для України: Єрмак поговорив із радником Байдена

 • 37239 переглядiв

Андрій Єрмак обговорив з Джейком Салліваном ракетну атаку росії на Одесу, нагальні потреби України на полі бою та важливість схвалення Палатою представників Конгресу США пакету допомоги для України.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном, передає УНН із посиланням на ОП.

Деталі

Під час розмови Андрій Єрмак зазначив, що напередодні рф атакувала Одесу ракетами, спричинивши жертви серед цивільного населення. Він наголосив на систематичному порушенні росією норм міжнародного права через цілеспрямовані акти військової агресії проти мирних громадян нашої держави.

Байден назвав путіна "бандитом" і закликав Конгрес підтримати фінансування для України15.03.24, 22:32

Сторони обговорили ситуацію на полі бою та нагальні потреби українських захисників.

Глава Офісу Президента відзначив важливість якнайшвидшого схвалення Палатою представників Конгресу США пакету допомоги для України.

Андрій Єрмак подякував Президенту США, його адміністрації, обом палатам Конгресу, обом політичним партіям та всьому американському народу за постійну підтримку України в боротьбі за свою незалежність і територіальну цілісність.

Кулеба - Блінкену: неспроможність підтримати Україну підриває лідерство та безпеку США16.03.24, 15:25

Популярні

Новини по темі

Окупанти атакують з дронів жителів Херсонщини, є поранені

 • 33522 переглядiв