uaf-prodovzhuye-dopomagati-medpratsivnikam-u-borotbi-z-pandemiyeyu-covid-19

УАФ продовжує допомагати медпрацівникам у боротьбі з пандемією COVID-19

 • 11869 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Українська асоціація футболу (УАФ) продовжує реалізацію ініціативи тісного партнерства з головним військовим клінічним госпіталем. Зокрема, це організація транспортної логістики для лікарів госпіталю, які несуть чергування і допомагають одужувати нашим пораненим захисникам, повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

"Щоранку водії УАФ забирають лікарів з дому і допомагають їм дістатися роботи, а ввечері розвозять по домівках. До почесної місії приєдналися і регіональні асоціації в різних областях України. Ми дякуємо медикам за їх самовіддачу і зусилля, спрямовані на подолання пандемії коронавірусу! А всім пацієнтам наших лікарів бажаємо якнайшвидшого одужання!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що починаючи з середини березня за ініціативою президента УАФ Андрія Павелко та за підтримки регіональних асоціацій реалізується програма допомоги медикам у боротьбі з COVID-19.

Також представники футбольної громадськості організовують доставку продуктів харчування і предметів першої необхідності ветеранам футболу в різних регіонах країни.

Українські Національні Новини

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі

    Суд залишив під вартою ексголову МЗС Кожару

     • 22445 переглядiв