ukenru
u-zoni-oos-poraneno-odnogo-ukrayinskogo-viyskovosluzhbovtsya

У зоні ООС поранено одного українського військовослужбовця

 • 7534 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Від початку поточної доби, станом на 12:00, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано дві збройні провокації з боку противника. В результаті було поранено одного українського військового. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Станом на 12:00 годину бойовики двічі відкривали вогонь на Донецькому напрямку. Внаслідок обстрілів один український військовий з пораненням був евакуйований для надання медичної допомоги", - сказав Праута.

Також вночі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне.

Окрім того, з боку Верхньошироківського ворог з кулеметів великого калібру вів вогонь по українських опорних пунктах біля селища Гнутове.

Нагадаємо, 20 травня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП