ukenru
u-zaporizkiy-oblasti-vbili-aktivista

У Запорізькій області вбили активіста

 • 14548 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Активіста з Бердянська Віталія "Сармата" Олешка вбили сьогодні, 31 липня, пострілом у спину. Про це повідомив активіст Семен Кабакаєв у Facebook, передає УНН.

"Вбили Віталія Сармата, колишнього бійця батальйону "Донбас". Убитий пострілом з гвинтівки в спину", - написав активіст.

Крім того, у прес-службі Нацполіції повідомили, що з метою затримання зловмисника у місті, на території Запорізької та Донецької областей ввели оперативний план "Сирена".

"31 липня до поліції Запорізької області надійшло повідомлення про те, що близько 12:30 по вулиці Східній в місті Бердянськ невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер. За попередньою інформацією, загиблий є громадським активістом та учасником антитерористичної операції на сході України", - йдеться в повідомленні.

Нині правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання особи, причетної до скоєння злочину. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, ГПУ повідомила про підозру у катуванні та вбивстві журналіста. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП