u-zaporizhzhi-rf-zavdala-udar-po-infrastrukturi-ta-parku-ye-ruinuvannia-pozhezhnoi-chastyny-riatuvalnyky-pokazaly-naslidky

У Запоріжжі рф завдала удар по інфраструктурі та парку, є руйнування пожежної частини: рятувальники показали наслідки

 • 20505 переглядiв

Російські ракетні удари мали ціллю об'єкти критичної інфраструктури, цивільні райони та пожежну частину в Запоріжжі, завдавши шкоди, але обійшлося без жертв. 32 рятувальники ліквідовували наслідки.

Російські війська завдали ракетні удари по об'єктах критичної та цивільної інфраструктури, руйнувань зазнала також пожежна частина в Запоріжжі, повідомили у ДСНС України, показавши ліквідацію наслідків, пише УНН.

Деталі

"У Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки ракетних ударів рф. Цього ранку ворог завдав ударів по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури, гаражному кооперативу, одному з парків міста та міському електротранспорту. Руйнувань зазнала також одна з пожежних частин Запоріжжя - пошкоджено службові приміщення і фасад будівлі. На щастя, загиблих і травмованих немає", - повідомили у ДСНС у соцмережах.

До ліквідації наслідків російських обстрілів залучалися 32 рятувальники та 7 одиниць техніки. "Наразі роботи завершені", - вказали у ДСНС.

росіяни завдали ракетні удари по Запоріжжю, у районі під час авіаудару рф поранено чоловіка08.05.24, 08:17

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Ціна на біткоїн впала до 62 тисяч доларів: у чому причина

 • 17777 переглядiв

Коломойському повідомили ще одну підозру

 • 16476 переглядiв