ukenru
u-yes-obgovoryat-nezakonnu-deportatsiyu-ukrayinskikh-ditey-do-rf-order-mks-na-aresht-putina

У ЄС обговорять незаконну депортацію українських дітей до рф, ордер МКС на арешт путіна

 • 822732 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. На пленарному засіданні Європейського парламенту обговорять питання повернення українських дітей, незаконно депортованих окупантами на територію рф, а також ордер Міжнародного кримінального суду (МКС) на арешт російського диктатора володимира путіна. Про це повідомляє УНН, посилаючись на сторінку Європарламенту в Telegram.

Цитата

"Повернення додому дітей, примусово депортованих з України з початку війни, ордер на арешт Володимира Путіна, виданий МКС, виклики, з якими стикається Молдова. Ці та інші питання Європарламент розгляне на пленарній сесії", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Пленарне засідання відбудеться з 17 по 20 квітня у Страсбурзі. Згідно з розкладом, опублікованим на сайті Європарламенту, заяви ради та комісії парламентарі заслухають на дебатах у середу, 19 квітня, о 9:00 за місцевим часом. Того ж дня, з 12:00 по 13:00 проголосують за рішення, прийняті під час дебатів "Виклики, з якими стикається Молдова" 14 квітня.

Крім цього, під час засідання Європарламент розгляне питання відносин з Іраком, "потребу в узгодженій стратегії" щодо відносин ЄС-Китай, а також кліматичні зміни, позбавлення забруднювачів та посилення хімічного законодавства ЄС.

Нагадаємо

12 квітня Європарламент та ВР провели перше міжкомітетське засідання, на якому обговорили питання відбудови європейської України.

Українські Національні Новини

Новини Світу