ukenru
u-vinnitsi-ugrupovannya-torguvalo-nebezpechnimi-psikhotropami

У Вінниці угруповання торгувало небезпечними психотропами

 • 12232 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. На Вінниччині правоохоронці затримали організовану злочинну групу, яка через мережу Інтернет збувала особливо небезпечні наркотичні засоби. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області, передає УНН.

Зазначається, що організована злочинна група, продовж 2018 року на території Вінниці, через мережу Інтернет, шляхом здійснення прихованих закладок з використанням месенджеру Telegram, вела збут особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено – канабіс та екстракт канабісу. Також психотропної речовини, обіг якої обмежено – метамфетамін та особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено – диметоксіамфетамін, PVP, ЛСД, ТГК, 2C-D-NBOMe (25D-NBOMe), 2C-N-NBOMe (25N-NBOMe), 2C-B-NBOMe (25B-NBOMe) та 2C-N-NBOMe (25N-NBOMe) в особливо великих розмірах.

Членам організованої групи, до якої входили молоді люди, повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України. На даний час досудове розслідування йде до завершення.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до 12 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН, молода киянка організувала наркотрафік з ОРДЛО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП