u-tsentri-kyieva-v-cholovika-stavsia-epileptychnyi-napad-pry-vkhodi-do-zakladu-hromadskoho-kharchuvannia-dopomohu-nadala-politsiia

У центрі Києва в чоловіка стався епілептичний напад при вході до закладу громадського харчування: допомогу надала поліція

 • 12731 переглядiв

Співробітники поліції в Києві надали першу допомогу чоловікові з епілептичним припадком біля входу до закладу громадського харчування та викликали швидку допомогу.

У центрі Києва в чоловіка стався епілептичний напад при вході до закладу громадського харчування, домедичну допомогу йому надали поліцейські, повідомили у ГУНП в столиці у середу, пише УНН.

Деталі

"Під час патрулювання центру міста при вході до закладу громадського харчування правоохоронці помітили скупчення людей навколо чоловіка з судомами", - повідомили у поліції у соцмережах.

"Поліцейські Печерського управління поліції надали домедичну допомогу чоловіку, у якого стався епілептичний напад", - додали у поліції.

Вказано, що двоє поліцейських підбігли на допомогу до потерпілого, викликали медиків та поклали чоловіка в стабільне бокове положення, контролюючи його стан до приїзду швидкої. Лікарі у задовільному стані госпіталізували постраждалого до місцевої лікарні.

У Запоріжжі надзвичайниця врятувала потопаючу дитину у басейні19.06.24, 13:31

Юлія Шрамко

Суспільство

Популярні

Новини по темі