ukenru
u-stolitsi-narakhuvali-dvi-sotni-klubiv-azartu

У столиці нарахували дві сотні клубів азарту

 • 13800 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. На території Києва діє майже 200 незаконних азартних клубів. Про це свідчать дані інтерактивної карти, передає УНН.

Тільки в Святошинському районі столиці їх близько 20, в Голосіївському - майже 15, в центрі міста - близько 30.

На даний момент триває збір інформації про нелегальні точки по всій Україні. Кожен бажаючий може повідомити їх координати на пошту: info@lotolegalise.com.

Нелегали, відзначимо, прикриваються вивісками "національних лотерей". Про їх існування знають як пересічні мешканці міста, так і держорган, що наглядає за правопорядком, - Міністерство внутрішніх справ.

Так, радник міністра і член Колегії МВС Зорян Шкіряк упевнений, що псевдолотереї множаться в країні "завдяки" Мінфіну і законодавцям.

За його словами, фінвідомство роздало "лохотронам" ліцензії, а законодавці - просто опустили руки.

У свою чергу, нардепи ВР переводять стрілки назад і заявляють, що у всьому винні правоохоронці, які нібито "кришують" тіньовий ринок азарту і всі витікаючі грошові потоки.

Але на тлі негативних тенденцій, є і проблиски позитиву. Під тиском громадськості днями закрився азартний клуб в столиці. Він розміщувався в Солом'янському районі по вулиці Вадима Гетьмана, 2. Тепер на його місці - магазин одягу.

Українські Національні Новини

Київ