u-ssha-skazali-scho-dumayut-pro-priznachennya-bogdana-glavoyu-ap

У США сказали, що думають про призначення Богдана главою АП

 • 12005 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський справив хороше враження на делегацію США під час інавгурації. Американські представники не давали йому порад щодо призначень в апарат, але нагадали про важливість авторитету та іміджу Президента. Про це під час брифінгу повідомив спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, відповідаючи на питання журналіста щодо призначення Андрія Богдана главою АП, передає кореспондент УНН.

"Ми були дуже вражені заявленою прихильністю Президента Зеленського реформам в Україні, боротьбі з корупцією, створення керівництва, яке відповідає інтересам народу України. Він дуже ясно говорив про це під час обговорень, які делегація США провела з ним під час інавгурації. Під час наших зустрічей з Президентом Зеленським ми також ясно дали зрозуміти, що йому необхідно приділяти пильну увагу своєму авторитету і своій здатності виконувати ті завдання, які українські виборці для нього прописали", - сказав Волкер.

Він нагадав, що в другому турі виборів Президента за Зеленського проголосувало 73% виборців, і зазначив, що це говорить про дуже високі очікування від нового Глави держави.

"При цьому він повинен звертати увагу на те, який образ він може створити, які повідомлення він може донести ... У нас не було ніяких конкретних рекомендацій щодо окремих осіб, тому що ми зосереджені на принципах, на управлінні і на політиці, яку він виконує. Президент Зеленський заявив, що він прихильний реформам в Україні, боротьбі з корупцією, реформуванню системи правосуддя, верховенства закону, і ми повністю підтримуємо ці принципи, цю політику і сподіваємося продовжити співпрацю з ним", - додав дипломат, відповідаючи на питання журналіста щодо того, чи радив він Зеленському не призначати Богдана.

Як повідомляв УНН, Президент Володимир Зеленський призначив Андрія Богдана главою АП.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У США сказали, що думають про призначення Богдана главою АП

     • 12005 переглядiв

    Саакашвілі завтра о 17.15 прибуде в "Бориспіль"

     • 13427 переглядiв

    Саакашвілі підтвердив, що завтра повертається в Україну

     • 10071 переглядiв

    Будівельний ринок зріс з початку року

     • 9135 переглядiв

    Після обшуків у мерії Одеси затримали директора зоопарку

     • 16038 переглядiв