u-ssha-oprilyudnili-novi-podrobitsi-schodo-pidozryuvanogo-u-zlivi-sekretnikh-dokumentiv-vin-pratsyuvav-u-sferi-komunikatsiy

У США оприлюднили нові подробиці щодо підозрюваного у "зливі" секретних документів: він працював у сфері комунікацій

 • 882938 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Військово-повітряні сили США оприлюднили нові подробиці щодо підозрюваного у "зливі" секретних документів Пентагону. Про це повідомляє CNN, пише УНН.

Деталі

Військово-Повітряні сили США оприлюднили деталі служби льотчика 1-го класу Джека Тейшейри, якого заарештували в четвер у зв’язку з витоком секретних розвідданих онлайн.

За оприлюдненою інформацією, підозрюваний працював підмайстром у Кібертранспортній Системі. Як зазначають Військово-Повітряні сили, спеціалістам з Кібертранспортної Системи доручають переконатися, що "велика глобальна комунікаційна мережа" служби працює правильно.

Згідно з його опублікованим службовим списком, Тейшейра — військовослужбовець Національної гвардії Повітряних сил штату Массачусетс, який приєднався до служби у вересні 2019 року.

Відповідно до його досьє, Тейшейра отримав одну медаль ВПС за досягнення, яка є "відносно стандартною медаллю для льотчиків того віку та звання".

Нагадаємо

Раніше у США було заарештовано підозрюваного у "зливі" документів Пентагону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський призначив голів Луганської та Сумської ОДА

     • 793660 переглядiв

    У Твіттері вводиться монетизація контенту – Ілон Маск

     • 979169 переглядiв