u-ssha-na-festivali-burning-man-zaginula-lyudina

У США на фестивалі Burning Man загинула людина

 • 551310 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У неділю влада штату Невада, США, заявила, що розслідує смерть однієї людини після сильної зливи, унаслідок якої десятки тисяч учасників щорічного фестивалю Burning Man застрягли в багнюці. Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Офіс шерифа округу Першинг на півночі Невади заявив у своїй заяві, що смерть сталася під час «дощу» в суботу, але не надав подробиць про причину смерті чи особу людини.

На відео, поширених у соціальних мережах, учасники фестивалю пливуть по щиколотку в густому бруді. Національна метеорологічна служба повідомила в неділю, що вдень і вночі очікуються місцями сильні дощі.

Зазначається, що деякі учасники вирішили покинути місце завчасно, пройшовши приблизно 8 км по багнюці до найближчої дороги, де організатори пропонували маршрутні автобуси до Ріно. Людям порадили не гуляти вночі.

Доповнення

У п'ятницю ввечері територію фестивалю Burning Man було закрито на в'їзд та виїзд, а також було відмінено всі активності через зливу, яка розмила пустелю. 70 тисяч гостей опинились у пастці, їх попросили сховатися та економити запаси води і їжі.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У США на фестивалі Burning Man загинула людина

     • 551310 переглядiв