ukenru
u-ssha-mozhut-sogodni-ostatochno-skhvaliti-vaktsinu-pfizer

У США можуть сьогодні остаточно схвалити вакцину Pfizer

 • 17294 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) може остаточно схвалити вакцину від Pfizer/BioNTech від COVID-19 вже сьогодні. Про це заявили два американських чиновники, знайомих з обговоренням, які "дуже оптимістично налаштовані" щодо такого розвитку подій, на яких посилається CNN, пише УНН.

Деталі

Високопоставлений федеральний чиновник повідомив CNN в п'ятницю, що повне схвалення FDA вакцини Pfizer/BioNTech "неминуче".

Цими вихідними офіційні особи обговорили, як підготуватися до впровадження вакцини після того, як FDA повністю схвалить препарат, враховуючи, що це буде чудовою можливістю для заохочення вакцинації.

Очікується, що повне схвалення призведе до більшої кількості вимог до вакцин і, можливо, збільшить їх використання деякими людьми, які не зважуються на вакцинацію, відзначає телеканал.

Доповнення

Вакцина Pfizer/BioNTech дозволена для екстреного використання в США з середини грудня для людей у ​​віці 16 років і старше. У травні дозвіл на екстрене використання було поширено на осіб від 12 років і старше.

Додамо, днями США схвалили третю дозу вакцини проти коронавірусу для людей з ослабленим імунітетом.

Українські Національні Новини

Новини Світу