u-slovyansku-suditimut-berkutivtsya-z-pozivnim-dinozavr

У Слов’янську судитимуть "беркутівця" "ДНР" із позивним "Динозавр"

 • 9330 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. У Слов’янську за участь у незаконному збройному формуванні РФ заочно судитимуть "беркутівця" з позивним "Динозавр". Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Донецької області, передає УНН.

"За процесуального керівництва прокуратури Донецької області до Слов’янського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 та ч. 2 ст. 260 КК України стосовно чоловіка, який брав участь у незаконних збройних формуваннях РФ", – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що у період з 2017 року по 2019 рік мешканець міста Коростишів Житомирської області з позивним "Динозавр" проходив добровільну службу у складі так званої 3-ї Окремої мотострілкової бригади "Беркут" 1 Армійського Корпусу "Народної міліції ДНР".

"Знаходячись у складі НЗФ РФ, зловмисник брав участь у бойових діях проти ЗСУ, а також здійснював бойові чергування на позиціях вказаної бригади. Наразі досудове розслідування завершено. За інкримінованими статтями обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі", – повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв УНН, заступнику командира роти бойовиків "ДНР" "Пятнашка" із позивним "Басмач" заочно оголошено про підозру за декількома статями Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Представник "Інтера" прокоментував можливий трансфер Мессі

     • 10484 переглядiв

    У Запоріжжі лікар-іноземець влаштував стрілянину

     • 26106 переглядiв

    Минулого місяця в зоні ООС затримали понад 400 порушників

     • 7985 переглядiв