u-rosii-oholosyly-nebazhanym-nimetskyi-media-proiekt-dekoder

У Росії оголосили небажаним німецький медіа-проєкт Dekoder

 • 107399 переглядiв

Генеральна прокуратура Росії внесла німецький медіапроект Decoder, який управляє сайтом dekoder.org, які публікують новини та статті про європейську політику і науку німецькою та російською мовами, в список небажаних організацій.

Генеральна прокуратура Росії внесла до переліку небажаних організацій німецький проект Dekoder, що управляє сайтом dekoder.org, де публікуються новини та статті про європейську політику та науку німецькою мовою та в перекладі російською. Як передає УНН про це повідомляє Радіо Свобода.

Деталі

Творці проєкту Dekoder вказують, що їхнє завдання – показувати весь спектр думок, якими оточена та чи інша проблема, що хвилює європейське суспільство. На сайті публікуються як переклади матеріалів різних європейських ЗМІ, так і статті, написані спеціально для цього видання.

У рішенні російської генпрокуратури заявлено, що на сайті Dekoder "розміщуються виключно бездоказові статті обвинувального характеру щодо політики влади Росії". Крім того, прокуратура країни-агресора звинувачує Dekoder в "систематичному розміщенні свідомо недостовірних відомостей, які дискредитують Збройні Сили РФ".

Виправдовують вторгнення та маніпулюють історією: британська розвідка з’ясувала навіщо мо рф видання "политрук"27.05.24, 13:46

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Росії оголосили небажаним німецький медіа-проєкт Dekoder

     • 107399 переглядiв

    У Запоріжжі лунають вибухи.

     • 103361 переглядiв

    У Вінниці пролунали вибухи

     • 34583 переглядiв

    У віці 86 років мати Мішель Обами

     • 36967 переглядiв

    Байден відреагував на вердикт у справі Трампа

     • 36404 переглядiв