u-rf-vlada-trokh-rehioniv-zaiavliaie-pro-nichnu-ataku-droniv-stverdzhuiut-pro-zbyttia-47-droniv-nad-5-rehionamy-ta-azovskym-morem

У рф влада трьох регіонів заявляє про нічну атаку дронів, стверджують про збиття 47 безпілотників

 • 10336 переглядiв

Влада краснодарського краю, брянської та ростовської областей рф заявила про нічну атаку безпілотників і роботу ППО, міноборони росії стверджує про 47 збитих дронів над п'ятьма регіонами та Азовським морем, пише УНН.

Деталі

мо рф заявляє, що 24 безпілотники знищили у брянській області, 5 – у бєлгородській, по 2 у курській та ростовській, 1 – у краснодарському краї та 13 над акваторією Азовського моря.

Губернатор брянської області олександр богомаз написав про атаку дронів та роботу ППО у своєму телеграм-каналі, вказавши, що руйнувань та постраждалих немає.

Телеграм-канали з посиланням на місцевих жителів стверджують, що дрони атакували склад боєприпасів під містом карачев брянської області. На поширених відео чути звуки вибухів.

Дрони атакували склад боєприпасів у російському карачеві09.10.24, 07:14

За даними телеграм-каналу ASTRA, місцеві жителі пишуть, що сирена звучала з другої години ночі, але сховатися було ніде. Зазначається, що могло бути атаковано 67-й арсенал ГРАУ у карачеві.

Глава краснодарського краю веніамін кондратьєв написав у телеграм-каналі про атаку дронів і що через падіння уламків одного із збитих безпілотників у селі шабельське у приватному будинку вибило шибки та пошкоджено газову трубу. Пожежу, з його слів, загасили, ніхто не постраждав. 

Жителі єйська повідомляли вночі про вибухи, пишуть телеграм-канали.

Російська служба BBC повідомляла, що, за повідомленнями з російських джерел, на початку ночі дрони атакували російське місто єйськ, де розташований військовий аеродром.

Губернатор ростовської області василь голубєв також повідомив у телеграм-каналі про дрони, один із них біля новошахтинська та 9 на південному заході регіону, і роботу ППО. Він повідомив про "ландшафтну пожежу", яку загасили, і про те, що постраждалих немає.

Популярні

Новини по темі

Тепло і без опадів: прогноз погоди на сьогодні

 • 14255 переглядiв

За добу ворог втратив 1150 військових - Генштаб

 • 13158 переглядiв

Сили оборони Півдня знищили ворожу РСЗВ "Ураган"

 • 13351 переглядiв

Терористи обстріляли Нікополь з важкої артилерії

 • 15001 переглядiв