u-rf-skoily-zamakh-na-zradnyka-ukrainy-hennadiia-matsehoru-vin-u-krytychnomu-stani-hur

У рф скоїли замах на зрадника України Геннадія Мацегору, він у критичному стані - ГУР

 • 43845 переглядiв

За даними ГУР, 7 червня 2024 року у місті старий оскол на росії здійснено замах на зрадника України Геннадія Мацегору, який обіймав посаду міського голови Купʼянська Харківської області від партії опзж.

У росії було здійснено замах на Геннадія Мацегору, колишнього міського голову Куп'янська та члена партії опзж, який раніше вступив у співпрацю з російськими окупантами, передає УНН із посиланням на ГУР.

7 червня 2024 року у місті старий оскол на росії здійснено замах на зрадника України Геннадія Мацегору, який обіймав посаду міського голови Купʼянська Харківської області від партії опзж 

- повідомили у ГУР.

Деталі

За даними розвідки, Мацегора вступив у добровільну співпрацю з російськими окупантами. У червні 2022 року він підписав документ про створення окупаційної адміністрації Харкова і публічно оголосив про це. Після звільнення Куп'янська, він втік з росіянами до Бєлгородської області, де йому надали посилену охорону. Однак, це не захистило колишнього мера-колаборанта.

"Наразі московські лікарі вже другу добу поспіль намагаються завадити Мацегорі потрапити на кобзоновий концерт. Стан зрадника українського народу - критичний", - додала розвідка.

Джерела: замах на Царьова – спецоперація СБУ27.10.23, 19:49 • [views_99840]

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вдарила по Куп'янську: загорілась котельня

     • 64848 переглядiв

    У Тернополі блискавка влучила у будинок

     • 32537 переглядiв