ukenru
u-rf-ogolosili-zhurnalista-romana-popkova-organizatorom-zamakhu-na-voyenkora-vladlena-tatarskogo

У рф оголосили журналіста Романа Попкова організатором замаху на "воєнкора" владлена татарського

 • 479306 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. У росії заочно висунули обвинувачення журналісту Роману Попкову за статтею про організацію "теракту", під час якого загинув "воєнкор" владлен татарський, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на заяву пресслужби слідчого комітету рф, передає УНН.

Деталі

За версією слідства, Попков вів листування з обвинуваченою у справі про "теракт" Дариною Треповою в соціальних мережах. І давав їй вказівки щодо підготовки вчинення терористичного акту.

Згодом Трепова, як стверджує слідство, принесла в кафе на зустріч із "воєнкором" татарським статуетку, начинену вибухівкою.

Раніше

МВС росії оголосило Попкова в розшук. За якою саме статтею розшукують журналіста, раніше не повідомлялося.

Сам Попков причетність до вбивства татарського заперечував, а з Треповою, за його словами, він був знайомий тільки в соціальних мережах.

Нагадаємо

2 квітня в санкт-петербурзі в кафе "Street Food Bar №1", яке належало засновнику ПВК "вагнер" євгену пригожину, стався вибух під час "творчого вечора" "воєнкора" владлена татарського.

У результаті татарський загинув, ще 33 людини дістали поранення. Наступного дня слідчий комітет рф відзвітував про затримання підозрюваної Дар'ї Трепової.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП