ukenru
u-rezultati-potriynoyi-avariyi-na-kharkivschini-odna-lyudina-otrimala-perelom-khrebta

Водій отримав перелом хребта у потрійній аварії

 • 8622 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. В результаті зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Харків-Довжанський" постраждала одна людина. 35-річний водій автомобіля Volkswagen з закритою черепно-мозковою травмою та переломом поперекового відділу хребта доставлений до Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на управління нацполіції у Харківській області.

Аварія сталася 14 лютого близько 18:30. За попередніми даними, вантажний автомобіль Daf з причепом під керуванням 52-річного водія зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen, який відкинуло на Porsche Cayenne під керуванням 43-річного чоловіка.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовуються.

Нагадаємо, у селі Магала Чернівецькой області вантажівка збила Volkswagen. У результаті аварії померла пасажирка легковика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП