ukenru
u-radi-vidreaguvali-na-namiri-putina-vidvidati-vesillya-golovi-avstriyskogo-mzs

У Раді відреагували на наміри Путіна відвідати весілля голови австрійського МЗС

 • 12477 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Присутність президента РФ Володимира Путіна на весіллі голови австрійського МЗС дискредитує Австрію як нейтральну державу. Про це у мережі Facebook заявила народний депутат України Ганна Гопко, передає УНН.

"18 серпня серед гостей на весіллі глави австрійської дипломатії буде й Путін - той, чиє місце на лаві підсудних. Його участь у весіллі дискредитує Австрію як нейтральну державу, яка може бути посередником в Україні. Присутність Путіна на церемонії весілля - це ще один сигнал-удар по європейських цінностях: коли під ризиком смерті через голодування знаходяться політв’язні Кремля, як Сенцов, Балух; щодня відбуваються тортури над українцями на окупованих територіях, і міжнародні експерти, як Червоний Хрест, не мають доступу до них; коли на сході України щодня тривають обстріли, бо Путін не виконує домовленостей і нема перемир’я", - йдеться у повідомлені Гопко.

Як повідомляв УНН, президент РФ Володимир Путін 18 серпня планує відвідати весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль.

Українські Національні Новини

Політика