ukenru
u-printsa-garri-ta-megan-u-kaliforniyi-zyavivsya-sche-odin-zirkoviy-susid

У принца Гаррі та Меган у Каліфорнії з'явився ще один "зірковий" сусід

 • 35732 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Ще один знаменитий сусід переїхав у район проживання герцога і герцогині Сассекських - принца Гаррі та Меган Маркл. Так, соліст групи Maroon 5 Адам Левін придбав комплекс в Монтесіто в американському штаті Каліфорнія вартістю понад 22 млн доларів, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

41-річний співак і його дружина-фотомодель Біаті Прінслу викупили маєток на більше ніж 2 га з 9 спальнями і 11 ванними кімнатами за 22,7 мільйона доларів.

Переїзд пари з Беверлі-Гіллз в приморське містечко переносить їх у компанію таких людей, як Меган Маркл і принц Гаррі, Опра Вінфрі і Еллен Дедженерес.

Повідомляється, що маєток було побудовано в 1923 році знаменитим архітектором Джорджем Вашингтоном Смітом.

Комплекс складається з чотирьох будівель: основного будинку площею 1,1 тис. кв. метрів, гостьового будинку з двома спальнями, окремого гаража на п'ять автомобілів з приміщеннями для персоналу та "садового котеджу" з додатковим спальним місцем.

Що було раніше

Торік Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл купили будинок в 160 кілометрах на північ від Лос-Анджелеса з дев'ятьма спальнями і 16 ванними кімнатами в Монтесіто за 14 мільйонів доларів.

Українські Національні Новини

УНН Lite