ukenru
u-poltavi-bilya-sudu-zatrimali-nevidomogo-zi-zbroyeyu-ta-narkotikami

У Полтаві біля суду затримали невідомого зі зброєю та наркотиками

 • 342 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. У переддень Нового року у Полтаві співробітник Служби судової охорони затримав чоловіка, у якого було виявлено предмет, схожий на зброю та, ймовірно, наркотичні речовини. Про це повідомляє УНН з посиланням на Службу судової охорони.

31 грудня завдяки професійним діям співробітника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області було затримано підозрілого чоловіка, у якого було виявлено предмет, схожий на зброю та речовини, ймовірно, наркотичного походження.

Під час перевірки несення служби з охорони будівлі Жовтневого районного суду міста Полтави офіцер Територіального управління Служби у Полтавській області старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян звернув увагу на двох невідомих підозрілих чоловіків, які знаходилися поруч з будівлею суду.

Він вирішив з’ясувати причини знаходження чоловіків біля будівлі суду у вихідний день і вирушив до них, але чоловіки кинулися навтьоки. Одного з підозрілих чоловіків правоохоронець затримав, інший встигнув втекти.

Працівники Головного управління Національної поліції у Полтавській області, які прибули за викликом, вилучили у невідомого підозрілі предмети, провели необхідні слідчі дії та доставили затриманого чоловіка до відділення поліції для подальшого з’ясування усіх обставин події.

Нагадаємо, на Полтавщині двоє браконьєрів незаконно вполювали косулю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП